KUKKIVA BRAUNSCHWEIG

Viime syksynä kerroin syksyisestä Braunschweigista. 
Nyt on pakko tehdä oma postaus keväästä. (Kuvapommitusvaroitus!) 






Terveiset täältä lämpimästä Braunschweigista! Tämä on juuri sitä, mitä odotin tänne Saksaan muuttaessani. Kevät, lämmin kevät, joka ei ala aikasintaan vasta toukokuun puolivälissä vaan usein jo huhtikuussa. Täällä ollaan nautittu hellepäivistä jo huhtikuun alusta lähtien. Aluksi tuntui omituiselta, että lämpöasteiteiden ollessa jo +23, ei puissa ollut vielä lehden lehteä. 



Lämpimät ilmat tulivat ryminällä. Jotakuinkin niin, että edellisellä viikolla kuljettiin toppatakissa ja seuraavalla viikolla t-paidassa. Talvivaatteet on viety kellariin ja niitä ei haeta sieltä ennen seuraavan talven tuloa. Eikä täällä harrasteta takatalvea, vaan nyt kiikareissa on kesä!






Hyvin nopeasti puihin ja pensaisiin on kasvaneet lehdetkin. Ja mikä onkaan ihanampaa kuin seurata näitä kukintoja. Täällä on paljon koristeomenapuita sekä magnolioita, jotka kukkivat tähän aikaan vuodesta. Olen tykännyt kävellä ympäri braunschweigia ja ihastella tätä kukkaloistoa. No, jos nyt totta puhutaan, niin olen aivan hullaantunut näihin kukkiin.





Ravintolat ovat avanneet terassinsa, ja erityisesti viikonloppuisin terassit ovat täynnä ihmisiä nauttimassa lämpöisistä keleistä. Italialaiset ovat palaneet talvitauolta ja avaneet jäätelökioskinsa. 






Ihanaa kevään jatkoa kaikille!


Lisää itsesi sähköpostilistalle, niin saat ilmoituksen uusista postauksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti